lördag 5 juli 2008

Sibyllarestaurangen, Örnsköldsvik

För någon vecka sedan gjorde ett stopp på Sibyllarestaurangen i Örnsköldsvik innan vi åkte mot Sollefteå. Vi brukar inte direkt äta mat på det här stället utan mer välja lite snask som mjukglass eller deras sjukt goda Chili Cheese, men nu när vi sagt att vi ska testa ALLT i stan så slog vi till på lite käk och passade samtidigt på att göra en bedömning av stället.

Själva lokalen är just nu rätt så otrevlig eftersom det håller på att byggas om en aning, det har bl a blivit en ny uteplats med bord och en klätterställning för barnen, därav ett lågt betyg för restaurangmiljön. I övrigt är det bra betyg för service, pris och sortiment. Allt detta är som det brukar vara på ett modernt Sibyllahak. Konservativ som jag är så testade jag deras Big Meal och frugan tog en kebab med chili cheese vid sidan. Vi var båda mycket nöjda med maten och betyget snuddade vid en femma!
Totala intrycket är BRA och vi kan helt klart rekomendera denna restaurang om man är ute efter lite härlig klassisk snabbmat! Totala betyget blev 40 av 70 vilket ger betyget 3.

Inga kommentarer: